Gott

I helgen provade vi denna kalasgoda och enkla fläskfilérätt. Tapenadfilé.
Till ca 4 port behöver du: 1 stor fläskfilé, 3 dl grädde, 2 dl creme fraiche, 2 msk soya, 4-5 msk tapenade (olivröra på burk), 2 vitlöksklyftor, salt och peppar. Gör så här: Lägg filén i en ugnsform. Rör ihop allt det andra och häll över filén. In i ugnen, 175 grader i ca 1 timme. När filén är klar ta upp den ur formen och skär den i skivor. Rör om i såsen och lägg sedan tillbaka de uppskurna filébitarna. Klart att servera!
Till ca 4 port behöver du: 1 stor fläskfilé, 3 dl grädde, 2 dl creme fraiche, 2 msk soya, 4-5 msk tapenade (olivröra på burk), 2 vitlöksklyftor, salt och peppar. Gör så här: Lägg filén i en ugnsform. Rör ihop allt det andra och häll över filén. In i ugnen, 175 grader i ca 1 timme. När filén är klar ta upp den ur formen och skär den i skivor. Rör om i såsen och lägg sedan tillbaka de uppskurna filébitarna. Klart att servera!
Ny favorit på 70%s hyllan.
Kommentarer
Trackback